TERUGVLUCHT GEREGELD
Door: TINY
04 Maart 2015 | Bhutan, Paro
Hallo allemaal,
Na 6 uur wachten op het vliegveld en 5 uur organiseren achter de laptop is het ons eindelijk gelukt terugvluchten rond te krijgen. De luchtvaartmaatschappij liet het afweten. Onze reisorganisaties in Bhutan, India en Nederland hebben de zaken prima geregeld in onderling overleg. Ze namen zelf initiatief.
Morgenochtend vliegen we van Paro naar Delhi met Drukair: 11.30-13.20 KB 204
's Nachts vliegen we verder met Air France. De KLM zat de eerste dagen helemaal vol.
Delhi - Parijs AF 225 : 1.20-6.10
Parijs-Amsterdam: AF 8224: 9.05 - 10.25
Vrijdag zijn we dus om 10.25 op Schiphol.
De wachttijd van 12 uur op Delhi Airport brengen we door in het Eaton Smart hotel. Dit hotel hadden we voor vandaag geboekt en is omgeboekt naar morgen.
We zijn afgedraaid en opgelucht. We drinken er nog een biertje op.
De kosten voor het omboeken zijn 300 euro per persoon. We proberen het te verhalen bij de reisverzekering. Het calamiteitenfonds keert niet uit. We zijn allang blij dat we morgen naar huis kunnen en niet via Bangkok hoeven te vliegen.
Het grote probleem is dat Bhutan niet aangesloten is bij de internationale luchtvaartorganisatie.
04 Maart 2015 - 17:58
Ineke & Henk:
Moe en voldaan.
Gelukkig voor jullie opgelost.
Goeie terugvlucht (wij hadden dezelfde route via Parijs). -
04 Maart 2015 - 18:18
Jan En Marja:
Gelukkig maar! Vertraging is beter dan naast de landingsbaan landen. Veilige terugreis!
Jan en Marja -
04 Maart 2015 - 21:14
Groet En Kor:
Wat een pech zeg. Goede terugreis